31. decembar – kraj sezone u Dino parku Novi Sad!

Novi Sad, 23. decembar 2016. – Nakon osam meseci nezaboravnog druženja Dino park Novi Sad privremeno zatvara svoje kapije. Još nije pao sneg i naši dinosaurusi odolevaće zimi sve do 31. decembra 2016, kada će biti kraj ovogodišnje sezone. Podsećamo vas na to da do kraja sezone Dino park radi samo kao izložbeni park bez dodatnih sadržaja koji su bili u ponudi (restoran, 12D bioskop, bazen sa pedalima, magični gradić na naduvavanje itd).

U Facebook NAGRADNOJ IGRI koju smo orgnizovali u proteklih mesec dana nagrađeno je šest učesnika čije su fotografije sakupile najviše lajkova. Svi nagrađeni osvojili su igračku u Dino šopu, a prvoplasiranog, osim igračke, očekuju i besplatne ulaznice u Dino park za sledeću sezonu (dve za odrasle i dve za decu). Imena dobitnika možete pronaći na našoj FB stranici, a nagrade se mogu preuzeti do kraja sezone, 31.12. u upravnoj zgradi Dino parka.

Dinosaurusi vam zajedno sa Dino timom žele srećne božićne i novogodišnje praznike!!!!!

Vidimo se na proleće, još jači, kreativniji, inspirativniji!

Da podsetimo, u ovoj sezoni Dino park posetilo je blizu 100 hiljada turista, organizovano je preko 300 đačkih i predškolskih eksurzija, 200 dece je proslavilo rođendan sa dinosarurisuima i našim Haos animatorima, Dino tim je organizovao više od 200 kreativnih, sportskih, plesnih, muzičkih radionica, pozorišnih predstava i mini dečjih koncerata.

Novosadski Dino park do sada se predstavio na svim turističkim sajmovima, kulturnim manifestacijama, a takođe je bio učesnik i inicijator mnogih humanitarnih dešavanja.

Verujemo da i vi, kao i mi, nosite divne uspomene sa ovogodišnjeg druženja. Još lepše i sadržajnije druženje želimo vam u 2017. Vidimo se sa prvim sunčevim zracima!!!!

Za sva pitanja, sugestije i primedbe Dino tim je i dalje dostupan na sajtu www.dinoparknovisad.com;  FB stranici DINO PARK Novi Sad ili telefonom na broj +381 69 621 044.

Comments

comments