U avgustu popust od 10% na rođendane u novosadskom Dino parku

Dragi roditelji, kratko obaveštenje 🙂

U AVGUSTU MESECU, prilagodili smo radno vreme kancelarije za turizam letnjim temperaturama i vašem radnom vremenu!

Od sada možete zakazati rođendane svakog dana od 16h do 20h u Dino parku Novi Sad ili nas pozvati telefonom na broj 069 11 85 300.

Zabavni kutak Dino parka idealno je mesto za nezaboravnu proslavu rođendana. Pored bajkovitog ambijenta na raspolaganju su najrazličitiji programi animacije za decu i odrasle.

ISKORISITE POPUST OD 10% NA ROĐENDANE U AVGUSTU! REZERVIŠITE SVOJE MESTO NA VREME 🙂

Proslave rođendana organizuju se radnim danima i vikendom.

Dino park i Frikom poklanjaju vaučere za popust na dečije ulaznice

Drugari, imamo lepe vesti! 🙂

U saradnji sa kompanijom Frikom, krećemo u akciju poklanjanja vaučera kojima ostvarujete POPUST OD 20% prilikom kupovine DEČIJIH ULAZNICA u novosadski Dino park.

Naime, za svaki kupljen sladoled Jagodići i Dinosaurusi dobija se jedan vaučer za popust na kupovinu dečije ulaznice.

Sladoled jagode i vanile napravljen u tri interesantna oblika – mama, tata i dete jagoda, omiljena je poslastica svih mališana.

A ove godine Jagodići donose nezaboravne avanture, vode nas u davni svet dinosaurusa. Jagodići nam donose nove zgode, u prastari svet nas vode!

 …

Edukativno druženje i likovna radionica za decu i roditelje u Dino parku. ULAZ BESPLATAN!

Udruženje Naša ASKA, Hemofarm Fondacija i Dino park Novi Sad organizuju edukativno druženje i likovnu radionicu za decu i roditelje:

NE BUDI CRVEN KAO RAK

Sreda, 19. jul, 18 – 20 časova
DINO PARK Novi Sad

Manifestacija ima za cilj podizanje svesti o štetnom uticaju sunčevog zračenja, posebno kod dece. Tim povodom, ulaz u Dino park biće besplatan u vreme manifestacije, od 18-20 časova.

Pored predstavnika organizatora i pokrovitelja, poznatih ličnosti, predstavnika medija, velikog broja dece i roditelja, prisutni će biti i profesionalni animatori i vodiči Dino parka, kao i naši poznati dermatolozi i pedijatri koji će održati kratko predavanje za decu i roditelje o pravilnoj zaštiti kože od sunca, uz akcenat na štetno infra crveno A zračenje.

Za posetioce su obezbeđeni brojni zanimljivi pokloni i edukativni materijali na temu štetnosti sunčevog zračenja.

Kontakt isped Udruženja „Naša ASKA“
Katarina Micić
060/30 04 518

Press služba Dino parka Novi Sad
069/11 85 300

U subotu preko 6.000 posetilaca u Dino parku povodom Zmajevih dečjih igara

I dalje smo pod utiscima od vikenda! 🙂

U subotu, 10. juna, Dino park je posetilo preko 6.000 posetilaca!

Hvala vam drugari na ukazanom poverenju.

Poklon Dino parka za Zmajeve dečje igre pored besplatnog ulaza bio je i celodnevni program na Teatru.

Pogledajte u foto galeriji ili na Facebooku kako smo se družili, osmesi govore sve… 🙂

Sherujte i tagujte se na divnim fotografijama, da ovakva saradnja bude za primer i drugima.

Vidimo se ponovoo u novosadskom Dino parku u novim Dino avanturama!

Zabavno – kreativni program u novosadskom Dino parku za prvomajske praznike

I ovog prazničnog vikenda u Dino parku spremili smo bogat program 🙂

Prvomajske praznike tokom subote i nedelje obeležićemo brojnim kreativnim radionicama.

Za 1 MAJ u novosadskom Dino parku očekuju vas Mađioničar i Ana Vila Četkica.

Na info pultu možete da se informišete koja radionica se dešava trenutno ili u skorije vreme i na kojoj lokaciji u Dino parku.

Čekamo vas u novim prazničnim Dino avanturama.

Dobrodošli! 🙂

Kapije Dino parka su ponovo otvorene! Čekamo vas svakog dana od 10h do 19h

Drugari, u novosadskom Dino parku počela je nova sezona! Dinosaurusi su spremni za nove dino avanture sa vama.

Kako smo se družili prvog vikend ove sezone u Dino parku i proslavili prvi Dino rođendan, saznajte od vaših i naših drugara koji su nas posetili prilikom svečanog otvaranja. 🙂

Pored Dino vodiča, sa nama su bili fantastični Haos Animatori, Branimir Rosić koji je izveo dečiji rok koncert, Vila Četkica / crtanje po licu Novi Sad, a zabavljali smo se i u brojnim kreativnim radionicama.

Naravno, rođendan nije mogao da protekne bez sladoleda i rođendanske Dino torte. 🙂

Pogledajte fotografije sa otvaranja nove sezone u Dino parku.

Čekamo vas svakog dana od 10 do 19 časova. Dobrodošli!

 

Nova sezona u Dino Parku Novi Sad od 15. aprila!

Drugari! 🙂 Dino park Novi Sad uskoro ponovo otvara svoje kapije za vas!

15. aprila 2017 (subota) pozivamo vas na celodnevno druženje!

U subotu će sa nama biti Haos Animatori, Branimir Rosić, Vila Četkica / crtanje po licu Novi Sad, a u nedelju (16. aprila) uživamo u uskršnjim igrama.

Precizna satnica programa prvog vikenda u novoj Dino sezoni.

Sa nestrpljenjem vas očekujemo u novim Dino avanturama! 🙂 Dobrodošli!

31. decembar – kraj sezone u Dino parku Novi Sad!

Novi Sad, 23. decembar 2016. – Nakon osam meseci nezaboravnog druženja Dino park Novi Sad privremeno zatvara svoje kapije. Još nije pao sneg i naši dinosaurusi odolevaće zimi sve do 31. decembra 2016, kada će biti kraj ovogodišnje sezone. Podsećamo vas na to da do kraja sezone Dino park radi samo kao izložbeni park bez dodatnih sadržaja koji su bili u ponudi (restoran, 12D bioskop, bazen sa pedalima, magični gradić na naduvavanje itd).

U Facebook NAGRADNOJ IGRI koju smo orgnizovali u proteklih mesec dana nagrađeno je šest učesnika čije su fotografije sakupile najviše lajkova. Svi nagrađeni osvojili su igračku u Dino šopu, a prvoplasiranog, osim igračke, očekuju i besplatne ulaznice u Dino park za sledeću sezonu (dve za odrasle i dve za decu). Imena dobitnika možete pronaći na našoj FB stranici, a nagrade se mogu preuzeti do kraja sezone, 31.12. u upravnoj zgradi Dino parka.

Dinosaurusi vam zajedno sa Dino timom žele srećne božićne i novogodišnje praznike!!!!!

Vidimo se na proleće, još jači, kreativniji, inspirativniji!

Da podsetimo, u ovoj sezoni Dino park posetilo je blizu 100 hiljada turista, organizovano je preko 300 đačkih i predškolskih eksurzija, 200 dece je proslavilo rođendan sa dinosarurisuima i našim Haos animatorima, Dino tim je organizovao više od 200 kreativnih, sportskih, plesnih, muzičkih radionica, pozorišnih predstava i mini dečjih koncerata.

Novosadski Dino park do sada se predstavio na svim turističkim sajmovima, kulturnim manifestacijama, a takođe je bio učesnik i inicijator mnogih humanitarnih dešavanja.

Verujemo da i vi, kao i mi, nosite divne uspomene sa ovogodišnjeg druženja. Još lepše i sadržajnije druženje želimo vam u 2017. Vidimo se sa prvim sunčevim zracima!!!!

Za sva pitanja, sugestije i primedbe Dino tim je i dalje dostupan na sajtu www.dinoparknovisad.com;  FB stranici DINO PARK Novi Sad ili telefonom na broj +381 69 621 044.

Ponuda u Dino parku tokom jeseni!

Novi Sad, 3. novembar 2016. – Dino park Novi Sad od ponedeljka, 7.novembra radiće samo kao izložbeni park bez dodatnih sadržaja koji su bili u ponudi tokom sezone (restoran, 12D bioskop, bazen sa pedalima, magični gradić na naduvavanje itd). Iako se bliži kraj sezone sneg još nije pao i naši dinosaurusi odolevaju jesenjem vremenu, tako da je izložba od 24 replike dinosaurusa posetiocima i dalje na raspolaganju.

Podsećamo vas da stalnu izložbu Dino Parka čine replike svih najpoznatijih vrsta dinosaurusa od kojih je većina multimedijalnog tipa. Što znači da se pomeraju i ispuštaju autentične zvuke.

O tačnom datumu kraja sezone posetioci će biti naknadno obavešteni (najkasniije sedam dana pre zatvaranja parka).

Za kraj sezone pripremili smo MINI NAGRADNU IGRU. Od ponedeljka, 7. novembra objavite vašu omiljenu fotografiju iz Dino parka (na public) na svom FB profilu uz haštag #DinoparkZATVARANJE, tagujte stranicu Dino parka i učestvujete u naradnoj igri. Tri učesnika čije fotografije imaju najviše lajkova dobiće igračku iz našeg Dino šopa.

Verujemo da i vi, kao i mi, nosite divne uspomene sa ovogodišnjeg druženja. Čekamo vaše fotografije koje će to potvrditi!!!!

O radnom vremenu, vikend aktivnostima, radu tokom zime i zvačinom kraju ove sezone informišeite se na našim interent stranama.

Postanite dobrovoljni davaoci krvi i dođite besplatno u Dino park!

Novi Sad, 17. Oktobar 2016. – Sledite primer Dino tima, postanite i vi dobrovoljni davalac krvi! Dino park Novi Sad priključuje se apelu Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i poziva sve koji su u mogućnosti da postanu dobrovoljni davaoci.

U Zavodu naglašavaju da su reserve krvi drastično smanjene, pa je neophodno da se što veći broj građana svih krvnih grupa, a naročito nulte, odazove.

Ukoliko u periodu od 17.oktobra do 15.novembra postanete dobrovoljni davalac, dobijate besplatan ulaz u Dino park do kraja ovogodišnje sezone.

Dovoljno je da na ulazu u park pokažete karticu Zavoda za transfuziju krvi i potvrdu da ste sada dali krv na taj način ostvarujete svoje pravo.

Krv možete dati u prostorijama Zavoda za transfuziju svakog radnog dana od 7h do 14h, prvog utorka u mesecu od 7h do 18h i prve subote u mesecu od 8h do 12h.

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u ulici Hajduk Veljkova 9a u Novom Sadu, a dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 021 4877 980 i 021 4877 972.

Ne tražite izgovore, budite human i pomozite nekome!

 Očekuje se još sunčanih dana, pa čekamo dobrovoljne davaoce u Dino Parku. 🙂