Ponuda u Dino parku tokom jeseni!

Novi Sad, 3. novembar 2016. – Dino park Novi Sad od ponedeljka, 7.novembra radiće samo kao izložbeni park bez dodatnih sadržaja koji su bili u ponudi tokom sezone (restoran, 12D bioskop, bazen sa pedalima, magični gradić na naduvavanje itd). Iako se bliži kraj sezone sneg još nije pao i naši dinosaurusi odolevaju jesenjem vremenu, tako da je izložba od 24 replike dinosaurusa posetiocima i dalje na raspolaganju.

Podsećamo vas da stalnu izložbu Dino Parka čine replike svih najpoznatijih vrsta dinosaurusa od kojih je većina multimedijalnog tipa. Što znači da se pomeraju i ispuštaju autentične zvuke.

O tačnom datumu kraja sezone posetioci će biti naknadno obavešteni (najkasniije sedam dana pre zatvaranja parka).

Za kraj sezone pripremili smo MINI NAGRADNU IGRU. Od ponedeljka, 7. novembra objavite vašu omiljenu fotografiju iz Dino parka (na public) na svom FB profilu uz haštag #DinoparkZATVARANJE, tagujte stranicu Dino parka i učestvujete u naradnoj igri. Tri učesnika čije fotografije imaju najviše lajkova dobiće igračku iz našeg Dino šopa.

Verujemo da i vi, kao i mi, nosite divne uspomene sa ovogodišnjeg druženja. Čekamo vaše fotografije koje će to potvrditi!!!!

O radnom vremenu, vikend aktivnostima, radu tokom zime i zvačinom kraju ove sezone informišeite se na našim interent stranama.

Comments

comments