RUM-FlagPrimul şi unicul Dino Parc din această zonă a Balcanilor va fi inaugurat în luna aprilie 2016 la Novi Sad. Pe o suprafaţă de aproximativ 1,7 ha, Dino Parc se găseşte pe o locaţie atractivă în cadrul Întreprinderii Publice a Centrului Sportiv şi de Afaceri „Voivodina“ cunoscut cetăţenilor sub denumirea de „SPENS“. Intrarea în Dino Parc este în imediata apropiere a platoului  parcării, acest lucru fiind un avantaj semnificativ, deoarece permite un loc de parcare pentru numărul mare de vizitatori care vor să vină cu propriile autovehicule.

Dino Park oferă un divertisment unic pe tot parcursul zilei precum şi un fel de educaţie pentru toţi (familiile cu copii, preşcolari, elevi ai şcolilor generale, liceeni, studenţi şi aventurieri pasionaţi). Expoziţa permanentă constă în 24 de dinosauri dintre care majoritatea sunt de tip multimedial. În plus, pentru vizitatori este prevăzut şi un conţinut foarte interesant:

  • Dino Dig site – spaţiu limitat cu nisip în care copiii pot săpa şi extrage fosile de dinozaur
  • Dino loc de joacă pentru copii în aer liber – cu diferite programe de divertisment
  • Dino restaurant cu un meniu gastronomic naţional şi internaţional
  • Magazin de suveniruri
  • Teatru pentru evenimente culturale: concerte, spectacole de teatru, dezbateri, seminare
  • Cinematograf 12 D care pe lângă proiecţiile filmelor documentare şi animate despre dinozauri, se poate folosi pentru discuţii panel, dezbateri şi conferinţe.
  • Parc de aventură şi poligon de tir
  • Minigrădină zoologică

Pentru educaţie şi distracţie sunt responsabile echipe profesioniste de ghiduri şi animatori. Dino Park permite şi organizarea zilelor de naştere şi a altor manifestări iar în special vor fi interesante numeroase spectacole şi evenimente muzicale.

Descoperiţi aventura Dino!

Orarul de lucru la Dino Park este şapte zile în săptămână. Porţile sunt deschise de la ora 10,00h şi se închid între orele 17,00 – 20,00h, în dependenţă de anotimp.

Fundaţia “DINO PARK deci na dar”
Bulevar Oslobođenja 65a
Novi Sad